Een taxi voor elke bestemming

Of u nu zittend ziekenvervoer nodig heeft of op tijd op het vliegveld wilt zijn. Vertel ons op welk tijdstip u op de bestemming wordt verwacht en wij zorgen dat u er op tijd bent. Zo hoeft u zich niet druk te maken om files, afstanden en reistijden. Met ons gaat u onbekommerd op weg.

Zittend Ziekenvervoer

Wij bieden een taxiservice van en naar alle ziekenhuizen, huisartsen of medisch specialisten.

Ook voor zittend ziekenvervoer kunt u bij ons terecht. Dit wordt zelfs vergoed uit de basisverzekering of AWBZ.* Onze personenauto’s bevatten ruimte voor een inklapbare rolstoel.

Wij voeren ritten uit voor, Salland verzekeringen / CZ / Ohra / Delta LIoyd en Friesland verzekeringen.

*Vraag uw zorgverzekeraar of u ziekenvervoer kunt declareren. Kijk voor meer informatie op Stichting Buitengewoon Personenvervoer Nederland

 

Ziekenvervoer

Businesstaxi

Ook voor een zakelijke rit belt u ons meteen. Wanneer u een taxi bij ons bestelt, heeft u uw handen vrij om u te concentreren op uw werk of om u voor te bereiden op uw afspraak.

Wilt u uw klanten of zakenrelaties met een taxi van en naar uw kantoor laten brengen?
Wij halen uw klant of relatie op van een Nederlands vliegveld en zorgen ervoor dat ze stipt op tijd op de gewenste bestemming aankomen.

 

Businesstaxi

Airportservice

Voor uw zakelijke reis brengen wij u graag van en naar diverse luchthavens in Nederland. Dus vliegt u graag vanaf Amsterdam Airport of wilt u opgehaald worden van Airport Eindhoven? Wij verzorgen uw reis.

 

Airportservice

Particulier vervoer

Taxi Janssen Deventer verzorgt uiteraard ook regulier vervoer. Wilt u een zorgeloze en comfortabele rit?
Bel ons gelijk voor een reservering: 0570-635506.

 

Particulier vervoer