Taxi Janssen Deventer - van particulier vervoer tot ziekenvervoer

Of u nu zittend ziekenvervoer nodig heeft of op tijd op het vliegveld wilt zijn. Vertel ons op welk tijdstip u op de plek van bestemming wordt verwacht en Taxi Janssen Deventer zorgt ervoor dat u er op tijd bent. Zo hoeft u zich niet druk te maken om files, afstanden en reistijden. Bij Taxi Janssen Deventer boekt u een taxi voor elke bestemming en gelegenheid. Met ons gaat u onbekommerd op weg. 

Boek een taxi

Zittend ziekenvervoer

Taxi Janssen Deventer biedt een taxiservice van en naar alle ziekenhuizen, huisartsen of medisch specialisten.

Ook voor zittend ziekenvervoer kunt u bij ons terecht. Dit wordt zelfs vergoed uit de basisverzekering of AWBZ.* Onze personenauto’s bevatten ruimte voor een inklapbare rolstoel.
*Vraag uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

  • Voorbeeldlabel Subtekst

RESERVEER UW RIT NAAR HET ZIEKENHUIS

Businesstaxi

Ook voor een zakelijke rit belt u Taxi Janssen Deventer. Wanneer u een taxi bij ons bestelt, heeft u uw handen vrij om u te concentreren op uw werk of om u voor te bereiden op uw afspraak.

Wilt u uw klanten of zakenrelaties met een taxi van en naar uw kantoor laten brengen?
Wij halen uw klanten of relaties op van een Nederlands vliegveld en zorgen ervoor dat ze stipt op tijd op de gewenste bestemming aankomen.

BESTEL NU EEN TAXI VOOR UW ZAKENRELATIE

Airportservice 

Voor uw zakelijke reis brengt Taxi Janssen Deventer u graag van en naar diverse luchthavens in Nederland. Dus vliegt u vanaf Amsterdam Airport of wilt u opgehaald worden van Airport Eindhoven? Wij verzorgen uw reis.

RESERVEER METEEN EEN LUCHTHAVENTAXI

Particulier vervoer

Taxi Janssen Deventer verzorgt uiteraard ook regulier vervoer. Wilt u een zorgeloze en comfortabele rit?

Bel ons direct voor een reservering: 0570 - 63 55 06.

BOEK DIRECT UW TAXIRIT